Hoe werkt het?

We komen eerst voor een intake-gesprek bij u langs. Dit kennismakingsgesprek is belangrijk voor u, uw hond en voor ons. In dit gesprek wordt uitvoerig besproken wat het karakter van uw hond is, de leeftijd, eventuele gebreken van uw hond en wat uw specifieke wensen zijn m.b.t. het ophalen en terug brengen van uw hond. Tevens is dan de eerste vertrouwdheid en emotionele band gecreëerd, die van belang is voor het vertrouwen van uw hond in ons.

Eén van de belangrijkste punten voor het goed en gemakkelijk integreren en aanpassen van uw hond binnen de roedel van onze uitlaatservice zijn de basisprincipes van gehoorzaamheid en gedragstraining, alsmede een goed socialisatieproces tijdens de groei en opvoeding van het dier, wat erg bepalend is voor de mate van succes, wil de hond dit uitje als prettig en plezierig ervaren. Uiteindelijk zal uw hond zich een plek verwerven binnen de roedel-hiërarchie. Want uiteindelijk schuilt er ook in uw hond een beetje wolf.

Binnen deze roedel zal ik bij tijd en wijle steeds weer moeten bewijzen dat ik het waard ben om roedel begeleider te zijn, met als eindresultaat dat er rust, harmonie, verdraagzaamheid en speelse gezelligheid binnen de groep heerst.
Uw hond zal binnen deze condities niet alleen zijn energie kwijt kunnen, maar ook zijn sociale vaardigheden goed kunnen ontwikkelen.

Want pas als uw hond zijn energie echt goed kwijt kan, komt hij/zij als een voldaan, tevreden, "happy dog" thuis.

Regelmatig wordt u geïnformeerd over zijn/haar ervaringen en belevenissen met de uitlaatservice.

 
© 2008-2015 HappyWalk door Quatro Software